/ Begravning / Gäst / Blommor /

Blommor till begravningVi hjälper gärna till med att ordna med blommor till begravningen.
Vi tar inga förmedlings- eller utkörningsavgifter. Vi samkör till begravningen, vilket också minskar antalet transporter och miljöpåverkan.  
För dig som inte är närmast anhörig kan vi komma med ett passande förslag eftersom vi har överblick över hela arrangemanget.

För att beställa blommor ringer du oss eller går in på våra floristers hemsida: www.floristverkstan.nu/begravningMinnesgåvor

Känner du dig inte tillräckligt nära den avlidna för att gå på begravningen eller skicka blommor, är minnesgåvan ett bra alternativ. 
Du kan ge en minnesgåva genom att betala in direkt till den aktuella fonden. Glöm då inte att uppge vart minnesbladet ska skickas, den text som ska stå och vem som är avsändare. Dessvärre är det ganska vanligt att minnesblad kommer på villovägar på grund av att det saknas uppgifter. Till vissa fonder kan du ringa och beställa minnesgåva. 
Det enklaste och tryggaste sättet är dock att kontakta oss på Götmars. Du kan ordna och betala minnesgåvan direkt här på vår hemsida!  Vi skriver ut minnesbladet och tar det med till begravningen utan inblandning av osäkra betalningsprocesser och postgång. Om du hellre vill besöka oss för att ordna med gåvan är du varmt välkommen att besöka ett av våra kontor!
Ronnie Båthman, Verksamhetschef begravning, begravningsrådgivare
Ronnie Båthman
Verksamhetschef begravning, begravningsrådgivare
019-767 33 85
[javascript protected email address]