top of page

Välkomna till Götmars Begravningsbyrå i Degerfors

På Götmars i Degerfors lägger vi stor betoning på det personliga mötet och finns alltid nära till hands när du behöver oss. Som en integrerad del av Degerfors samhälle erbjuder vi tjänster inom både begravningar och familjejuridik. Tveka inte att höra av dig för att dra nytta av vår lokala expertis här i Degerfors.

Våra öppettider sträcker sig från måndag till fredag, med undantag för helgdagar, och vi finns tillgängliga dygnet runt för jourärenden. Vår jourpersonal står redo att assistera med hämtningar och brådskande ärenden. Vi lägger stor vikt vid det personliga engagemanget här i Degerfors och är hängivna att stödja dig i dessa betydelsefulla stunder.

Degerfors

0586-404 57
(Jour dygnet runt)

Kanadagatan 2

Begravningsbyrån i Degerfors

Boka en tid med en personlig begravningsrådgivare för att underlätta för dig i Degerfors. Vi erbjuder möten som kan äga rum antingen på vårt kontor, hemma hos dig eller till och med via videolänk om det passar dig bättre. För de som föredrar helt digitala eller telefonmöten finns även den möjligheten.

Under begravningsmötet har du också chansen att få en första kontakt med någon från vår juridikavdelning. Det ger dig svar på de första frågorna om hanteringen av dödsboet, som hur man betalar räkningar eller hur lång tid en bouppteckning tar.

För att vara tillgängliga när du behöver det erbjuder vi hämtning dygnet runt. Oavsett om ett dödsfall inträffar hemma, dagtid, kvällstid eller på helger, så kan du nå oss dygnet runt via vårt journummer i Degerfors.

Malin Jansson

Begravningsrådgivare

058615035

Våra begravningsrådgivare i Degerfors

Boka en tid med en personlig begravningsrådgivare i Degerfors för ett möte som passar dig bäst. Vi erbjuder flexibla mötesalternativ – antingen på vårt kontor, hemma hos dig eller via videolänk. För de som föredrar ett helt digitalt möte eller möte via telefon finns även den möjligheten öppen.

Under detta möte ges även möjlighet till en första kontakt med vår juridikavdelning. Det är en chans att få svar på inledande frågor rörande hanteringen av dödsboet, såsom hur man hanterar räkningar eller hur lång tid en bouppteckning kan ta.

För att vara till hands när behoven uppstår, har vi jour tillgänglig dygnet runt. Oavsett om ett dödsfall inträffar hemma, under dagen, kvällen eller på helger, så är vi tillgängliga dygnet runt via vårt journummer i Degerfors.

Hur vill Du möta oss?

På Götmars Begravningsbyrå i Degerfors lägger vi stor vikt vid att mötena ska vara bekväma för er. Ni är hjärtligt välkomna till vårt kontor i Degerfors för personlig kontakt, men vi erbjuder också möjligheten till video- eller telefonsamtal om det föredras. Om ni önskar ett möte hemma hos er, ordnar vi också detta. Vi är här för att anpassa oss efter era önskemål och göra ert möte med oss så bra som möjligt.

Begravningsplanering i Degerfors

Inför en begravning finns det många beslut att fatta, och hos Götmars Begravningsbyrå i Degerfors finns vi här för att underlätta för er. Här nedan finns grundläggande information som kan vara till hjälp.

Eftersom en begravning (kremation eller gravsättning) vanligtvis bör ske inom en månad, är det klokt att kontakta oss så snart som möjligt. Det finns flera viktiga saker att planera, såsom att publicera en annons och ordna ett minnesrum i god tid före begravningen. Vanligtvis bokar vi ett första möte som tar ungefär 2 timmar.

Om ni önskar en längre tidsperiod innan begravningen kan vi även diskutera möjligheten med en begravning med urna, vilket ger mer flexibilitet.

Några vanliga frågor som ni kan behöva överväga, och där vår rådgivare kan bistå, inkluderar:

  • Kyrklig eller borgerlig ceremoni

  • Val av kista eller urna

  • Utformning av programkort

  • Blommor och dekorationer

  • Musik för begravningen

  • Utformning och beställning av gravsten

  • Arrangemang för en minnesstund inklusive lokal och servering

  • Publicering av en dödsannons

För mer detaljerad information om våra produkter och tjänster, besök gärna vår sida "Ordna begravning | Produkter & tjänster".

Vi är här för att stötta er och göra denna utmanande tid så smidig som möjligt i Degerfors.

bottom of page