top of page

Välkomna till Götmars Begravningsbyrå i Frövi & Fellingsbro

Vi prioriterar det personliga mötet och står alltid redo att vara till hands när ni behöver oss. Som en del av Frövi & Fellingsbro erbjuder vi omfattande tjänster inom både begravningar och familjejuridik. Tveka inte att kontakta oss för att få vår hjälp i Frövi eller Fellingsbro.

Våra kontor i Frövi och Fellingsbro är obemannade, men vi finns tillgängliga på telefon måndag till fredag, förutom helgdagar. Vi finns också tillgängliga dygnet runt för akuta ärenden via vår jour. Vårt jourteam assisterar med hämtningar och vid brådskande ärenden.

Fellingsbro

0581-62 05 67
Jour dygnet runt

Doktorsvägen 6

Frövi

0581-300 02
Jour dygnet runt

Järnvägsgatan 6

Begravningsbyrån i Frövi och Fellingsbro

Boka en tid med en personlig begravningsrådgivare på en mötesplats som passar dig bäst. Vi erbjuder flexibla mötesalternativ – antingen på vårt kontor, Järnvägsgatan i Frövi eller på Doktorsvägen i Fellingsbro, i ditt hem eller via videolänk om det är det bästa för dig. Självklart kan hela mötet ske digitalt eller via telefonen om så önskas.

Under det här mötet ges även chansen till en första kontakt med vår juridikavdelning. Det är en möjlighet att få svar på inledande frågor rörande hanteringen av dödsboet, som till exempel hur man hanterar räkningar eller hur lång tid en bouppteckning kan ta.

För att vara till hands när behoven uppstår, finns vårt jourteam tillgängligt dygnet runt. Oavsett om ett dödsfall inträffar i hemmet, under dagen, kvällen eller på helger, så är vi tillgängliga dygnet runt via vårt journummer.

Cajsa Lindheden

Begravningsrådgivare

0587-55 29 56

Anna Lindberg

Begravningsrådgivare

010-188 79 29

Monica Larsson

Begravningsrådgivare

010-188 79 26

Susanne Persson

Begravningsrådgivare

0581-64 56 74

Våra begravningsrådgivare i Frövi och Fellingsbro

I Frövi och Fellingsbro finns våra vänliga och kunniga begravningsrådgivare Susanne, Anna, Monica och Cajsa för att hjälpa er.
Deras viktigaste jobb är att stötta och guida er genom hela processen. Från att börja planera till själva begravningen finns dessa experter där för att lyssna på era önskemål och göra allt för att det ska bli en fin och respektfull ceremoni för både er och den som har gått bort.

Hur vill du möta oss?


Hos Götmars Begravningsbyrå i Frövi och Fellingsbro är vi väldigt flexibla när det kommer till hur vi träffas. Ni är välkomna att komma till något av våra kontor för att prata med oss, men om ni föredrar det kan vi också ha möten via video eller telefon. Om ni vill att vi kommer till ert hem för att prata, ordnar vi det också utan problem.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er och anpassar våra möten efter era önskemål och behov.

Götmars i Frövi och Fellingsbro

Många beslut behöver fattas inför en begravning, och vi på Götmars Begravningsbyrå i Västerås finns här för att hjälpa er. Nedan finns grundläggande information som kan vara till hjälp.

Eftersom en begravning (kremation eller gravsättning) vanligtvis ska ske inom en månad, är det en god idé att kontakta oss så snart som möjligt. Det finns flera viktiga saker att planera, som att publicera en annons och ett minnesrum i god tid före begravningen. Normalt bokar vi ett första möte som tar ungefär 2 timmar.


Om ni önskar en längre tidsperiod innan begravningen kan vi också diskutera möjligheten med en begravning med urna, vilket ger mer flexibilitet.


Vanliga frågor som ni kan behöva fundera över, och där vår rådgivare kan hjälpa till, inkluderar:


- Kyrklig eller borgerlig ceremoni

- Val av kista eller urna

- Utformning av programkort

- Blommor och dekorationer

- Musik för begravningen

- Arrangemang för en minnesstund inklusive lokal och servering

- Publicering av en dödsannons

- Utformning och beställning av gravsten


För mer detaljerad information om våra produkter och tjänster, besök gärna vår sida "produkter & tjänster".

https://www.gotmars.se/produkterochtj%C3%A4nster

Vi finns här för att stötta er och göra denna utmanande tid så smidig som möjligt.

bottom of page