top of page

Välkomna till Götmars Begravningsbyrå i Lindesberg

Vi värnar om det personliga mötet och finns alltid nära till hands när ni behöver oss. Som en del av Lindesbergs samhälle erbjuder vi tjänster inom både begravningar och familjejuridik. Tveka inte att kontakta oss för att dra nytta av vår lokala expertis här i Lindesberg.

Vi har öppet måndag till torsdag, utom helgdagar, och finns tillgängliga dygnet runt för jourärenden. Vår jourpersonal assisterar med hämtningar och brådskande ärenden.

Lindesberg

0581-64 56 70
Jour dygnet runt

Kungsgatan 28

Begravningsbyrån i Lindesberg

Boka en tid med en personlig begravningsrådgivare. Vi erbjuder möten som kan äga rum antingen på vårt kontor på Kungsgatan i Lindesberg, i ditt hem eller till och med via videolänk om du föredrar det. För de som föredrar en helt digital eller telefonmöte finns även den möjligheten.

Vid begravningsmötet har du även chansen att få en första kontakt med någon från vår juridikavdelning. Det ger dig möjlighet att få svar på de inledande frågorna kring hanteringen av dödsboet, såsom hur man betalar räkningar eller hur lång tid en bouppteckning tar.

För att vara tillgängliga när behovet uppstår, erbjuder vi hämtning dygnet runt. Oavsett om ett dödsfall inträffar i bostaden, dagtid, kvällstid eller på helger, så kan du nå oss dygnet runt via vårt journummer.

Cajsa Lindheden

Begravningsrådgivare

0587-55 29 56

Anna Lindberg

Begravningsrådgivare

010-188 79 29

Monica Larsson

Begravningsrådgivare

010-188 79 26

Susanne Persson

Begravningsrådgivare

0581-64 56 74

Våra begravningsrådgivare i Lindesberg

Boka en tid med en personlig begravningsrådgivare för en mötesplats som passar dig bäst. Vi erbjuder flexibla mötesalternativ – antingen på vårt kontor på Kungsgatan i Lindesberg, i ditt hem eller också via videolänk. För de som föredrar ett helt digital möte eller ett möte via telefon finns även den möjligheten öppen.

Under det här mötet ges även chansen till en första kontakt med vår juridikavdelning. Det är en möjlighet att få svar på inledande frågor rörande hanteringen av dödsboet, som till exempel hur man hanterar räkningar eller hur lång tid en bouppteckning kan ta.

För att vara till hands när behoven uppstår, har vi jour tillgänglig dygnet runt. Oavsett om ett dödsfall inträffar i hemmet, under dagen, kvällen eller på helger, så är vi tillgängliga dygnet runt via vårt journummer.

Hur vill Du möta oss?

Hos Götmars Begravningsbyrå lägger vi stor vikt vid att våra möten ska passa er. Ni är varmt välkomna till vårt kontor i Lindesberg för personlig kontakt, men vi erbjuder också video- eller telefonsamtal om ni föredrar det. Skulle det vara så att ni önskar ett möte hemma hos er, ordnar vi även detta. Vi är här för att möta era önskemål och göra ert möte med oss så bra som möjligt.

Ett familjeföretag inom begravning och familjejuridik

Götmars historia i Lindesberg sträcker sig tillbaka till 1930-talet då John Thorin, då 16 år gammal, startade Thorins Begravningsbyrå i Lindesberg och drevs under namnet Thorins Begravningsbyrå fram till 2014.
Att Götmars Begravningsbyrå år 2004 förvärvade Thorins Begravningsbyrå när sonen Robert Thorin skulle gå i pension föll sig naturligt. Thorins och Götmars har samarbetat sedan 1960 då Rudolf Götmar startade Götmars i Örebro med John Thorin som mentor.
Verksamheten har sedan utvecklats med juridikverksamhet inom den ekonomiska familjerätten. Självklart med dödsfallsrelaterad juridik men även med många ärenden under livet såsom bodelningar, framtidsfullmakter, äktenskapsförord, juridisk rådgivning, testamente eller juridiskt ombud.
Götmars är ett familjeföretag som verkar i Örebro och Västmanlands län och ägs och drivs av barnbarnen Marcus och Edward Götmar.
Genom vårt medlemskap i Sveriges Begravningsbyråers Förbund kan vi ordna begravningar i hela landet samt transporter inom och utanför landets gränser.

Begravningsplanering i Lindesberg

Inför en begravning finns det många beslut som behöver fattas, och hos Götmars Begravningsbyrå i Lindesberg finns vi här för att underlätta för er. Här nedan finns grundläggande information som kan vara till hjälp.

Eftersom en begravning (kremation eller gravsättning) vanligtvis ska ske inom en månad, är det klokt att kontakta oss så snart som möjligt. Det finns flera viktiga saker att planera, som att publicera en annons och ordna ett minnesrum i god tid före begravningen. Vanligtvis bokar vi ett första möte som tar ungefär 2 timmar.

Om ni önskar en längre tidsperiod innan begravningen kan vi även diskutera möjligheten med en begravning med urna, vilket ger mer flexibilitet.

Några vanliga frågor som ni kan behöva överväga, och där vår rådgivare kan bistå, inkluderar:


  • Kyrklig eller borgerlig ceremoni

  • Val av kista eller urna

  • Utformning av programkort

  • Blommor och dekorationer

  • Musik för begravningen

  • Utformning och beställning av gravsten

  • Arrangemang för en minnesstund inklusive lokal och servering

  • Publicering av en dödsannonsFör mer detaljerad information om våra produkter och tjänster, besök gärna vår sida "produkter & tjänster": Länk till produkter & tjänster.

Vi är här för att stötta er och göra denna utmanande tid så smidig som möjligt.

bottom of page