top of page

Välkomna till Götmars Begravningsbyrå i Nora

Hos oss står den personliga mötesplatsen i centrum, och vi är alltid där för er när behovet uppstår. Som en del av det levande samhället i Nora erbjuder vi tjänster inom både begravningar och familjerättsliga frågor. Tveka inte att ta kontakt med oss för att dra nytta av vår lokalanknytning och kompetens här i Nora.

Vi har öppet måndag, tisdag och torsdag, undantaget är helgdagar. Om vi ändå inte är på plats går det alltid att nå oss via telefon för att boka ett personligt möte. Och vi finns tillgängliga dygnet runt för akuta ärenden. Vår jourpersonal finns för att assistera med hämtningar och hantering av brådskande situationer.

Nora

0587-101 78
Jour dygnet runt

Prästgatan 4

Begravningsbyrån i Nora

Vi kan ordna en tid för dig med en personlig begravningsrådgivare. Våra möten kan äga rum antingen på vårt kontor på Prästgatan i Nora, i ditt hem eller också via en videolänk om det passar dig bättre. För de som föredrar en helt digital eller telefonbaserad mötesupplevelse finns även den möjligheten.

Under begravningsmötet har du också möjligheten att få en första kontakt med någon från vår juridikavdelning. Det ger dig chansen att få svar på de första frågorna kring hanteringen av dödsboet, såsom betalning av räkningar eller tidsramar för en bouppteckning.

För att vara tillgängliga när behovet uppstår, erbjuder vi hämtning dygnet runt. Oavsett om ett dödsfall inträffar i hemmet, under dagtid, kvällstid eller på helger, så kan du alltid nå oss dygnet runt via vårt journummer.

Cajsa Lindheden

Begravningsrådgivare

0587-55 29 56

Anna Lindberg

Begravningsrådgivare

010-188 79 29

Monica Larsson

Begravningsrådgivare

010-188 79 26

Susanne Persson

Begravningsrådgivare

0581-64 56 74

Våra begravningsrådgivare i Nora

Välkommen till Götmars Begravningsbyrå i Nora, där Cajsa står redo att möta er på ett närvarande och stöttande sätt under en svår tid. Till hjälp har Cajsa även Susanne, Anna och Monica. Dessa fyra utgör vårt team av empatiska och professionella personliga begravningsrådgivare.

Deras främsta målsättning är att erbjuda all den vägledning och stöd ni behöver för att skapa en trygg och värdig begravning. Från de allra första stegen av planeringen till den slutliga genomförandet finns dessa engagerade rådgivare här för er. Deras uppgift är att lyssna till era önskemål och behov för att säkerställa att begravningen speglar både er och den bortgångne på ett sätt som känns rätt och betydelsefullt.

Hur önskar Du möta oss?

Hos Götmars Begravningsbyrå strävar vi efter att skapa möten som passar er perfekt. Ni är hjärtligt välkomna till vårt kontor i Nora för en personlig kontakt, men vi förstår att olika omständigheter kan göra det mer bekvämt med video- eller telefonsamtal. Därför erbjuder vi också den flexibiliteten.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er och om ni föredrar att ha mötet hemma hos er, så kan vi arrangera det. Vår strävan är att möta era individuella önskemål och göra ert möte med oss så smidigt och anpassat som möjligt. Er bekvämlighet och trygghet är av yttersta vikt för oss.

Ett familjeföretag inom begravning och familjejuridik

Inför en begravning finns det många beslut som behöver fattas, och hos Götmars Begravningsbyrå i Nora finns vi här för att underlätta för er. Här nedan finns grundläggande information som kan vara till hjälp.

Eftersom en begravning (kremation eller gravsättning) vanligtvis ska ske inom en månad, är det klokt att kontakta oss så snart som möjligt. Det finns flera viktiga saker att planera, som att publicera en annons och ordna ett minnesrum i god tid före begravningen. Vanligtvis bokar vi ett första möte som tar ungefär 2 timmar.

Om ni önskar en längre tidsperiod innan begravningen kan vi även diskutera möjligheten med en begravning med urna, vilket ger mer flexibilitet.

Några vanliga frågor som ni kan behöva överväga, och där vår rådgivare kan bistå, inkluderar:


  • Kyrklig eller borgerlig ceremoni

  • Val av kista eller urna

  • Utformning av programkort

  • Blommor och dekorationer

  • Musik för begravningen

  • Utformning och beställning av gravsten

  • Arrangemang för en minnesstund inklusive lokal och servering

  • Publicering av en dödsannonsFör mer detaljerad information om våra produkter och tjänster, besök gärna vår sida "produkter & tjänster": Länk till produkter & tjänster.

Vi är här för att stötta er och göra denna utmanande tid så smidig som möjligt.

bottom of page