top of page

Välkommen till Götmars Begravningsbyrå i Sala

Vi tror på det personliga mötet och finns alltid nära till hands när du vill träffa oss. Vi erbjuder tjänster inom både begravningar och familjejuridik i Sala med omnejd. Tveka inte att kontakta oss om du vill möta vår lokala expertis här i Sala.

Vi har öppet alla helgfria vardagar och vår jour är tillgänglig dygnet runt. Våra jourmedarbetare finns här för att assistera med hämtningar och brådskande ärenden.

Sala

0224-305 00
Jour dygnet runt

Gruvgatan 9C

Begravningsbyrå i Sala

Boka en tid med våra personliga begravningsrådgivare på vårt kontor i Sala. Vi kan ha mötet på vårt kontor på Gruvgatan, hemma hos dig eller via videolänk om du föredrar det. Om så önskas kan vi också ha möten helt digitalt eller via telefon.

Vi finns tillgängliga dygnet runt för hämtning i händelse av ett dödsfall. Oavsett om det händer hemma, på dagen, kvällen eller helgen, så kan du kontakta oss när som helst via vårt journummer.

Jacob Berglind

Begravningsrådgivare

010-188 79 24

Carina Dalfjord

Begravningsrådgivare
Borgerlig officiant

010-188 79 48

Våra begravningsrådgivare i Sala

I Sala med omnejd är vårt lokalt förankrade team här för er och förstår verkligen betydelsen av att vara stöttande och närvarande. Möt Carina och Jacob – våra omtänksamma och professionella personliga begravningsrådgivare.

Deras främsta mål är att erbjuda vägledning och hjälp för att arrangera en trygg och respektfull begravning. Från de första stegen i planeringen till det sista genomförandet finns dessa engagerade rådgivare vid er sida. De lyssnar på era önskemål och behov och ser till att begravningen återspeglar både er och den avlidne på ett sätt som känns meningsfullt och rätt.

Hur vill du möta oss?

Hos Götmars Begravningsbyrå i Sala strävar vi efter att skräddarsy våra möten efter era önskemål. Ni är varmt välkomna att träffa oss personligen på vårt kontor, men om ni föredrar det kan vi också arrangera möten via video- eller telefonsamtal. Om ni önskar att vi kommer till ert hem för mötet, så är det något vi självklart kan ordna.

Vårt mål är att vara flexibla och anpassa oss efter era preferenser för att göra era möten med oss så smidiga och personliga som möjligt.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

Götmars i Sala

Götmars historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och vi har sedan våren 2021 funnits i våra lokaler på Gruvgatan, centralt i Sala. År 2021 övertog Götmars (f.d. Hultcrantz) verksamheten som sedan dess utvecklats med egen juridikavdelning där vi i dag är två jurister som tar hand om våra kunder i Sala med omnejd.

Götmars är ett familjeföretag verkar i Västmanlands och Örebro län. Idag ägs och drivs företaget av Marcus och Edward Götmar som är tredje generationen i företaget. Hultcrantz och Götmars har sedan 1980-talet haft ett nära samarbete och jobbar med samma inriktning och värderingar.

Genom vårt samarbete inom Sveriges Begravningsbyråers Förbund har vi möjlighet att hjälpa till med begravningar över hela landet. Vi kan även hjälpa till med transporter till eller från utlandet.

Begravningsplanering i Sala

Många beslut behöver fattas inför en begravning, och vi på Götmars Begravningsbyrå i Sala finns här för att hjälpa er. Nedan finns grundläggande information som kan vara till hjälp.

Eftersom en begravning (kremation eller gravsättning) vanligtvis ska ske inom en månad, är det en god idé att kontakta oss så snart som möjligt. Det finns flera viktiga saker att planera, som att publicera en annons och ett minnesrum i god tid före begravningen. Normalt bokar vi ett första möte som tar ungefär 2 timmar.


Om ni önskar en längre tidsperiod innan begravningen kan vi också diskutera möjligheten med en begravning med urna, vilket ger mer flexibilitet.


Vanliga frågor som ni kan behöva fundera över, och där vår rådgivare kan hjälpa till, inkluderar:


- Kyrklig eller borgerlig ceremoni

- Val av kista eller urna

- Utformning av programkort

- Blommor och dekorationer

- Musik för begravningen

- Arrangemang för en minnesstund inklusive lokal och servering

- Publicering av en dödsannons

- Utformning och beställning av gravsten


För mer detaljerad information om våra produkter och tjänster, besök gärna vår sida "produkter & tjänster".

https://www.gotmars.se/produkterochtj%C3%A4nster

Vi finns här för att stötta er och göra denna utmanande tid så smidig som möjligt.

bottom of page