top of page

Välkommen till Götmars Begravningsbyrå i Västerås

Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och finns alltid nära till hands när du vill träffa oss. Som en del av Västerås samhälle erbjuder vi tjänster inom både begravningar och familjejuridik. Tveka inte att kontakta oss för att ta del av vår lokala expertis här i Västerås.

Vi har öppet alla helgfria vardagar och vår jour är tillgänglig dygnet runt. Våra jourmedarbetare finns här för att assistera med hämtningar och brådskande ärenden.

Hallstahammar

0220-100 23 Jour dygnet runt

Barnängsgatan 17

Västerås (Begravning)

021-14 10 77
(Jour dygnet runt)

Sturegatan 22

Begravningsbyrå i Västerås

Boka en tid med vår personliga begravningsrådgivare på vårt kontor i Västerås. Vi kan ha mötet hos oss på Sturegatan, hemma hos dig eller via videolänk om du föredrar det. Om så önskas kan vi också ha möten helt digitalt eller via telefon.

Vi finns tillgängliga dygnet runt för hämtning i händelse av ett dödsfall. Oavsett om det händer hemma, på dagen, kvällen eller helgen, så kan du kontakta oss när som helst via vårt journummer.

Jacob Berglind

Begravningsrådgivare

010-188 79 24

Carina Dalfjord

Begravningsrådgivare
Borgerlig officiant

010-188 79 48

Joel Kellerman

Begravningsrådgivare

010-188 79 45

Magnus Byman

Begravningsrådgivare

010-188 79 38

Våra begravningsrådgivare i Västerås

I Västerås finns vårt team som verkligen förstår vikten av att vara stöttande och närvarande för er. Det här är Carina, Joel, Jacob och Magnus, våra omtänksamma och professionella personliga begravningsrådgivare.

Deras främsta mål är att ge er all den vägledning och hjälp ni behöver för att ordna en trygg och respektfull begravning. Från de allra första stegen av planeringen till den sista genomförandet, är dessa engagerade rådgivare där för er. De lyssnar på era önskemål och behov och ser till att begravningen återspeglar både er och den avlidne på ett sätt som känns meningsfullt och rätt.

Hur vill du möta oss?

Hos Götmars Begravningsbyrå i Västerås är vi angelägna om att anpassa våra möten efter era önskemål. Ni är hjärtligt välkomna att träffa oss personligen på vårt kontor, men om ni föredrar det kan vi också arrangera möten via video- eller telefonsamtal. Om ni önskar att vi kommer till er hem för mötet, så är det något vi självklart kan ordna.

Vår målsättning är att vara flexibla och tillmötesgå era preferenser för att göra era möten med oss så smidiga och anpassade som möjligt.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

  • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

Götmars i Västerås

Vår historia sträcker sig till 1940-talet och vi har sedan dess funnits i våra lokaler på Sturegatan 22, centralt i Västerås. År 2018 övertog Götmars verksamheten av dåvarande ägaren Per Lundgren. Verksamheten har sedan dess utvecklats med egen juridikavdelning där vi i dag är fyra jurister som sitter runt hörnet på Domkyrkoesplanaden i Västerås.

Fram till 2022 drevs det under namnet Begravningsbyrån Hultcrantz då vi bytte namn till Götmars.

Götmars är ett familjeföretag verkar i Västmanlands och Örebro län. Idag ägs och drivs företaget av Marcus och Edward Götmar som är tredje generationen i företaget. Hultcrantz och Götmars har sedan 1980-talet haft ett nära samarbete och jobbar med samma inriktning och värderingar.

Genom vårt samarbete inom Sveriges Begravningsbyråers Förbund har vi möjlighet att hjälpa till med begravningar över hela landet. Vi kan även hjälpa till med transporter till eller från utlandet.

Begravningsplanering i Västerås

Många beslut behöver fattas inför en begravning, och vi på Götmars Begravningsbyrå i Västerås finns här för att hjälpa er. Nedan finns grundläggande information som kan vara till hjälp.

Eftersom en begravning (kremation eller gravsättning) vanligtvis ska ske inom en månad, är det en god idé att kontakta oss så snart som möjligt. Det finns flera viktiga saker att planera, som att publicera en annons och ett minnesrum i god tid före begravningen. Normalt bokar vi ett första möte som tar ungefär 2 timmar.


Om ni önskar en längre tidsperiod innan begravningen kan vi också diskutera möjligheten med en begravning med urna, vilket ger mer flexibilitet.


Vanliga frågor som ni kan behöva fundera över, och där vår rådgivare kan hjälpa till, inkluderar:


- Kyrklig eller borgerlig ceremoni

- Val av kista eller urna

- Utformning av programkort

- Blommor och dekorationer

- Musik för begravningen

- Arrangemang för en minnesstund inklusive lokal och servering

- Publicering av en dödsannons

- Utformning och beställning av gravsten


För mer detaljerad information om våra produkter och tjänster, besök gärna vår sida "produkter & tjänster".

https://www.gotmars.se/produkterochtj%C3%A4nster

Vi finns här för att stötta er och göra denna utmanande tid så smidig som möjligt.

bottom of page