Viktigt information

Vi på Götmars gör allt vi kan för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Detta gäller även dig som digital begravningsbesökare. Vi önskar att vi alltid skulle kunna leverera webbsändningar av högsta kvalitet. De allra flesta av de begravningar vi sänder fungerar på ett mycket bra sätt, men ibland fungerar det av tekniska orsaker inte som vi vill.

Webbsändningen går till så att våra ceremonivärdar filmar begravningen med mobiltelefon samt en extra backuptelefon. Vi är beroende av en stabil internetanslutning för att sändningen ska fungera. Tyvärr är internetanslutningen osäker i många kyrkor och kapell, och i vissa fall fungerar det inte som vi önskar. 

När problem uppstår informerar vi om detta på begravningens sändningssida så snart vi får kännedom om problemet. Vi kan då ofta meddela att en inspelning av begravningen läggs upp i efterhand.

Vi förstår att man blir besviken om man inte kan följa begravningen som planerat. Vi ber ändå om förståelse för eventuella problem som uppstår och försäkrar dig
om att vi gör allt vi kan för att du ska få ta del av begravningen.

Kontakta oss för begravning@gotmars.se för frågor om våra webbsändningar.