top of page

Se filmen med vår medarbetare Ann-Louise och hennes pappa.

Se vår film

Boka tid för besiktning

Boka tid med en jurist för gratis familjejuridisk besiktning nu.

Kostnadsfri familjejuridisk besiktning

Livet. Ett ständigt flöde av intryck. Dagarna fylls med det vi vill och det vi tror att vi måste. Förr eller senare brukar vi komma till samma insikt. Det är människorna vi älskar – barn, föräldrar, vänner, syskon och partners – som egentligen betyder mest.

Vi bjuder på en Familjejuridisk besiktning. Utan några förpliktelser får du en genomgång som hjälper dig att fatta beslut om hur du juridiskt kan ta hand om dina nära och kära.

Under vårt möte (på vårt kontor, video eller telefon) går vi igenom er situation och vad den ger för resultat vid olika händelser. Du kanske står inför giftermål, ska ingå samboförhållande, får nya familjemedlemmar, ska köpa ny bostad eller funderar på hur det blir vid ett dödsfall inom familjen. Det kanske inte alltid är som du tror.

Dokumentbevakning

Eftersom originaltestamenten inte finns registrerade vid någon myndighet och en kopia av testamentet inte är formellt giltig, är det oerhört viktigt att originalhandlingen kommer fram vid ett dödsfall. Vi hjälper till med förvaring och bevakning av testamente och andra juridiska handlingar via vår smarta tjänst Dokumentbevakning. 

Ta hand om dem du älskar

Boka tid

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort för att boka en tid.

bottom of page