Kostnadsfri

familjejuridisk besiktning

Livet. Ett ständigt flöde av intryck. Dagarna fylls med det vi vill och det vi tror att vi måste. Förr eller

senare brukar vi komma till samma insikt. Det är människorna vi älskar – barn, föräldrar, vänner,

syskon och partners – som egentligen betyder mest.

Vi bjuder på en Familjejuridisk besiktning. Utan några förpliktelser får du en genomgång som hjälper dig att fatta beslut om hur du juridiskt ska ta hand om dina nära och kära.

Under vårt möte (på vårt kontor, video eller telefon) går vi igenom er situation och vad den ger för resultat vid olika händelser. Du kanske står inför giftermål, ska ingå samboförhållande, får nya familjermedlemmer, ska köpa ny bostad eller funderar på hur det blir vid ett dödsfall inom familjen.

Det kanske inte alltid är som du tror.

Dokumentbevakning

Eftersom originaltestamenten inte finns registrerade vid någon myndighet och en kopia av testamentet inte är formellt giltig, är det oerhört viktigt att originalhandlingen kommer fram vid ett dödsfall. Vi hjälper till med förvaring och bevakning av testamente och andra juridiska handlingar via vår smarta tjänst Dokumentbevakning. 

Götmars Juridik

Borgmästargatan 9
702 25 Örebro

Telefon: 019-16 61 55

Följ oss i sociala medier!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

FÖR HELA LIVET

Götmars är ett familjeföretag som hjälper dig i livets viktigaste skeden. Vi tror på det personliga mötet. Med nio kontor över hela Örebro län är vi aldrig långt borta.

Götmars är en auktoriserad begravningsbyrå i Sveriges Begravningsbyråers förbund.  Våra juridikmedarbetare är jurister och auktoriserade boutredare. Läs mer här.

© 2021 Götmarsgruppen AB